Beste sneakers 2018 Part I

In 2018 zijn heel wat lekkere paartjes uitgebracht maar wat waren nou de beste releases. Hierbij de sneakers waarvan wij het meest hebben genoten:

Air Jordan x Levi’s IV
Wat is gestart als een eenmalige samenwerking blijft maar doorgaan met het uitbrengen van Bangers. Wijzelf (niet gelijk boos worden Phenomenals) zijn niet zo gek van Air Jordans, het staat ons simpelweg niet.

Maar dit vonden we toch wel een hele lekkere samenwerking, beschikbaar in het blauw, wit en zwart. Welke kleur vonden jullie het leipst?

Nike Air Max 98 Gundam

Mijn persoonlijke favoriet van 2018, de Nike Air Max 98 Gundam, wat een sneaker zeg. Het model is helemaal terug van af en dan hebben we het nog niet eens over de CW. Deze moet je hebben liggen in je sneakerkast!

De andere CW was de Tour Yellow, tevens een hele vette kleurencombinatie, toch gaat mijn voorkeur uit naar de Gundam.

The React Element 87
Hierbij hebben we het niet over een specifieke schoen maar over het gehele model. Ziet er gewoon leip uit en is in vele kleurencombinaties beschikbaar. Voor ieder wat wils dus! Omdat dit model niet zo schaars is betekend dit ook dat je deze voor een aantrekkelijke prijs kan kopen.

The Sean Wotherspoon
Niemand zou dit lijstje serieus nemen als ik de Sean Wotherspoon niet een shoot zou geven. Velen lagen op air max day op straat om dit paartje te bemachtigen. Ondanks dat de schoen nog nieens extreem schaars was was deze binnen enkele momenten uitverkocht. Helaas greep ik zelf naast het net. Maar bij de nieuwe release in 2019 zit ik zeker weer achter het computertje!

Nike Air Max 1 Watermelon
Met deze keuze zal niet iedereen het eens zijn maar in mijn opinie een hele vette CW van een legendarisch model. Eerste release greep ik naast het net. Door de vele restocks nam de exclusiviteit van de schoen af, kortom ik vond het minder vet om hem te bemachtigen.