Wat is Pheno Clothing? By Social Snowballs

Fenomenale influencersamenwerkingen voor Pheno Clothing

 

Pheno Clothing, dat zijn 2 positieve, phenomenal gasten. Onder de noemer ‘we create stuff we think is cool’ brengen ze sinds een jaar hippe streetwear op de markt. Hierbij richten ze zich voornamelijk op mannen tussen 17 en 28 jaar. Maar uiteraard is iedereen welkom om de ‘Pheno community’ te joinen!

 

Pheno Clothing gets social

“Via social media proberen wij onze naamsbekendheid te vergroten. Hierdoor hopen we in de toekomst onze sales te verhogen en meer bezoekers in onze online shop te verwelkomen.”

 

“Op dit moment zijn we niet alleen bezig met het creëren van naamsbekendheid. Maar ook met het maken van een mooie Instapagina, zodat steeds meer mensen de bij de ‘pheno community’ willen horen. We proberen deze community aan de man te brengen en hopen dat net zoveel mensen hetzelfde gevoel voor fashion en positiviteit in het leven hebben als wij!”

 

Samenwerkingen met influencers

“Sinds kort werken we via Social Snowballs ook met influencers samen om zo extra volgers te genereren.”

 

“Het begon voor ons met een Instagram message van een Amerikaanse influencer die ons merk wou promoten. Hier zijn we toen niet op ingegaan omdat we ons blauw zouden betalen aan verzendkosten en ook omdat ons verkoopgebied daar simpelweg niet ligt. …Nog niet! (lachen)”

 

“We hadden de smaak wel te pakken en gingen op zoek naar influencers in Nederland en omgeving. Zo kwamen we terecht bij Social Snowballs: een duidelijke, overzichtelijke en -niet geheel onbelangrijk- gratis platform dat influencers met bedrijven in contact brengt.”

 

Eenvoudig platform

“Ondertussen hebben we al enkele samenwerkingen achter de rug waar we heel tevreden over zijn.

Bovendien werkt de samenwerking via Social Snowballs heel gemakkelijk. We komen vlug in contact met influencers en maken van daaruit afspraken met hen, afhankelijk van het aantal volgers dat hij of zij heeft. Deze afspraken komen ze altijd netjes na. De influencers ontvangen vervolgens nieuwe kleding en wij krijgen meer naamsbekendheid. Een win-win dus.”

 

Goedkope samenwerkingen, groots resultaat

“Waarom we voor influencermarketing kiezen? Influencers zijn vaak bereid om voor gratis producten te werken. Als start-up is dit natuurlijk ideaal. We hebben namelijk nog niet de financiële middelen om te betalen voor dit soort campagnes. Daarnaast vergroot je je naamsbekendheid niet alleen in de influencer zijn of haar vriendenkring maar ook met al diens volgers. Wij kijken alvast uit naar meerdere, toffe samenwerkingen!”

 

Laat een reactie achter