GEZOCHT! Gastbloggers

Heb jij de passie en skills om gastblogs te schrijven? Beschik jij over de kennis van fashion, streetwear, marketing en ondernemen en ben je bereid stukken te schrijven die de ‘ gewone’ Nederlander inspireren, prikkelen en zelfs motiveren?!

Pheno Clothing is een nieuw streetwearmerk opgericht door twee jonge gasten. We doen dit omdat we het vooral gewoon leuk vinden en hopen dat zoveel mogelijk mensen deze mening met ons delen. Om meer over ons of Pheno Clothing in het algemeen te weten te komen kan je even kijken op onze About page.

Wat vragen wij van onze bloggers?

Onze blogs beschikken minimaal over 1000 woorden. De tekst beschikt over de juiste lay-out en vormt zo een aantrekkelijk en interessant artikel voor onze doelgroep. Het is een absolute pre als jij de passende foto’s mee kan sturen om het blog helemaal compleet te maken.

We zoeken een eerlijk en open iemand maar absoluut geen kopieermachines. Maak je eigen zinnen en formuleer niet te formeel, laat doorschemeren hoe jij over dingen denkt maar doe alsjeblieft niet aan de schaamteloze zelfpromotie. Er wordt dus een realistische gastblogger gezocht en geen wonderdokter die de eeuwig rijk formule heeft.
Je doel is het inspireren van mensen die ook van ondernemen en fashion houden.
Je mag zo vaak een gastblog aanleveren als je zelf wilt

Wat het jou oplevert?

Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Een goede tekstschrijver is van waarde van vrijwel iedere website, dus er staat logischerwijs ook wat tegenover. Naast het feit dat het een manier is om jouw ideeën en gedachten te ventileren, zorg je ook voor meer verkeer naar jouw website. Mede dankzij de vrij sterke positie in de zoekmachines zal de gastblog door veel bezoekers gelezen worden.

Iedere tekstschrijver blogt onder zijn of haar eigen naam. Dit is natuurlijk goede reclame voor jouw digitale pennenstreken. Bovendien krijg je een eigen online profiel met daarin een link naar jouw eigen pagina. Mooi toch?

Daarnaast, want dit is de echte reden waarom je wilt gastbloggen, mag je zoveel backlinks in de tekst verwerken. Dus ook naar je eigen site(s) en artikelen. Zolang het er maar goed uitziet.

Naast dat je gerepresent wordt op onze website zullen we de beste blogs ook meesturen in onze nieuwsbrief, op deze manier bereik je nog meer mensen!